Esenyurt Eskule ile daha da güzelleşti.

2010 yılının son günlerijnde faaliyete geçen ve Esenyurt'un merkezinde bulunan Eskule AVM alışveriş merkezi; çeşitli markaların bir araya geldiği ve vatandaşların da ilgi ile ziyaret ettiği bir yerlerden biri oldu.

Bu alışveriş merkezinin içinde onlarca marka ve firmanın bir araya gelmesi ile gezmek, dolaşmak hemde hoşça vakit geçirmek için güzel bir merkez olmuş.
Esenyurt merkezindeki Eskule AVM ; Avcılar- Beylikdüzü- Bahçeşehir ve Hadımköy yollarının kesiştiği TEM’e 2 dakika, E-5’e ise 6 dakika mesafe uzaklıkta.
Eskule AVM deki bazı markalar ise şöyle :
Teknosa, Altınyıldız, Onur Group, Tiffany, Altınnbaş, Polaris, Kappa, Seven Hill, Kinetix, Burger King, Çiğ Köftem, King Bowling

Yerleşim planı ise şöyle; En alt katta çocuklar için düşünülmüş oyun parkları ve çocuklar için çocuk giyimleri mağazalarının bulunduğu bir kat olmuş. Orta kat ise giyim, elektronik, gıda gibi çeşitli mağazaların bulunduğu kat olmuş ve son kat ise restaurant, cafe tarzı mağazalar bulunuyor.



Belki Esenyurt'un göbeğinde olması belki de bir çok marka ve çeşitli iş kollarına sahip olmasından dolayıdır ki bu kadar ilgi duyulmuştur.Şu da bir gerçek ki Esenyurt gibi ilçeye daha yıllarca önce yapılması gereken bu ve bunlar gibi yatırımlar sadece bunlarla sınırlı olmasın.Temennimiz böyle yatırımların devam etmesi ve Esenyurt'un daha da güzelleşmesi...

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

[programsız] Bilgisayarı yeniden başlatma (restart) işleminin zamanını ayarlama

c# List kullanımı