Hz.Muhammed'e hakaret cezasız kalmadı.

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(S.A.V)'e hakaret dolu yorumları yayınlayan ekşi sözlük ilk tepki olarak hackerların saldırısına uğradı. Saldırının sonrasında ise ekşi sözlük sitesinin ana sayfasına bir mesaj bırakıldı.
İşte Mesaj
"Hoşgörü: Başkalarını eylem ve yargılarında serbest bırakma, kendi görüşümüze ve çoğunluğun görüş biçimine aykırı düşen görüşlere sabırla, hem de yan tutmadan katlanma demektir. "

"Hz. Muhammed adına açılan ve hakaret içeren mesajlarınızı unutmadık. Utanmazmısınız ki bizim adını bile ağzımıza alırken haya ettiğimiz o peygambere hakaret etmeye. İçinizde küfrü fazlası ile hak etmiş olanlar olmasına rağmen küfür etmeyeceğim çünkü ben sizin o hakaret ettiğiniz peygamberin bize bildirdiği Allah'tan korkarım. Site sahibi arkadaşa dostça tavsiye: Ne olursan ol bu yazılanların önüne geçmek elinde iken sessiz kalma, ölmedik sadece uzaktayız"

Mesaj buydu ve sitenin saldırı sonrasındaki fotoğrafı ise;
ekşi sözlüğe hacker mesajı

Saldırıyı düzenleyen FreWal & Dr.Ly0n 'a başarılarından dolayı tebrik eder, Teşekkür ü bir borç bilirim.

Son olarak bir Teşekkür de Her Yerde Adalet Platformu (HYAP), Ekşi Sözlük adlı internet sitesini Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(S.A.V) 'e hakaret içeren yorumlar için internet sitesi yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurunda bulunduğu için.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[programsız] Bilgisayarı yeniden başlatma (restart) işleminin zamanını ayarlama

c# List kullanımı