Söğütlüçeşme Beylikdüzü Metrobüsü Geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete konulan Söğütlüçeşme - Avcılar Metrobüs hattı Beylikdüzü'ne kadar uzatılıyor.

Açılışta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sanatçı Neşe Karaböcek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT genel müdürü Hayri Baraçlı ile çok sayıda vatandaşda yer aldı.



Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arasındaki 50 kilometrelik mesafe 83 dakikada alınmış olacak. 29 ekim 2011 tarihine kadar bitirmeyi hedeflediklerini bildiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şu anda Avcılar - Söğütlüçeşme hattında günlük 715 bin yolcu taşınıyor. Beylikdüzü 'ne kadar metrobüs hattının uzatılmasıyla 1 milyon yolcu hedefleniyor.


Temel Atma Töreninde bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu " bu büyük proje hepimize hayırlı olsun. Temelini atmakta olduğumuz bu dev yatırım Avcılar, Esenyurt, Büyükçekmece ve Beylikdüzü ilçelerine çok önemli hizmetler verecek. Bu projeye emeği geçen Başkanımız Kadir Topbaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum " dedi.

Avcılar - Beylikdüzü Hattı'nda toplam 10 adet durak olacak. D-100 Karayolu'nda olması planlanan duraklar ise şöyle;
Avcılar Merkez, Ambarlı, Saadet, Haramidere Sanayi, Haramidere, Beylikdüzü, Beylikdüzü Belediye, Bizimkent, Beykent ve Tüyap olacak.

Yorumlar

  1. Esenyurtun bu kadar gelişeceği kimin aklına gelirdi. Wayy be:)) Metrobüs esenyurtta.

    YanıtlaSil
  2. Beylikdüzü bile Esenyurt' tan önce geliştiğine göre geç bile kaldı. Ayrıca Esenyurt' un tam ortasından geçecek metro - tramvayın da gelmesini iple çekiyoruz.

    YanıtlaSil
  3. ESENYURTA ŞART METROBUS AMA NE ZAMAN GELECEK SABAHLARI CEKILEN EZIYETLERDEN BIKTIK ARTIK ESENYURTAN BIR AN ONCE GECSINDE HANGISI GECERSE GECSIN AMA SANIRIM BU BIR VAATTIR BIRAZ ZOR ESENYURTA HAKTIR CUNKU 50000 NUFUSLUYUZ ARAC YETMIYOR CIFT KATLILARIN NAZLARINDAN BIKTIK INSANCADA DAVRANILMIYOR SAYIN BASKANA SIMDIDEN TESEKURLER BIRAN ONCE GETIRILSIN HANGISI GELECEKSE ARTIK SAYGILAR HA SU KALDIRIMLAR VE AYDINLATIMLAR YAPILSIN LUTFEN SOKAKLAR COK KARANLIK

    YanıtlaSil
  4. Bu hizmet için Esenyurt gerçekten çok geç bile kaldı.Nüfusu neredeyse milyona gelecek.Hala ulaşımın adı konulmadı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

[programsız] Bilgisayarı yeniden başlatma (restart) işleminin zamanını ayarlama

c# List kullanımı